mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

elektryk warszawa

Profil

elektryk warszawa
elektryk warszawa

Wpisy na blogach

Pytania do profilu

Napisz coś o sobie:

SOLIDNY ELEKTRYK,serwis urzadzen gastronomicznych,tel.783904049. montaż rozdzielni elektrycznych wewnątrz budynku, wymiana rozdzielni elektrycznych w budynkach, montaż przyłączy prowizorek budowlanych, modernizacja starych instalacji elektrycznych, wykonawstwo nowych instalacji elektrycznych, montaż osprzętu elektrycznego (gniazdka, wyłączniki elektryczne), przenoszenie liczników (elektrycznych) na zewnątrz budynku, montaż instalacji odgromowych.
ELEKTRYK WARSZAWA,SERWIS (NAPRAWA) URZADZEN GASTRONOMICZNYCH
CALODOBOWA NAPRAWA MASZYN I URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA ,Nowy dwor mazowiecki
Nasza firma zajmuje sie naprawą oraz serwisem maszyn i urządzeń gastronomicznych- /głównie u klienta na miejscu/ takich jak :
. piece konwekcyjno-parowe
. naprawa zmywarek przemysłowych i domowych
. piecy do pizzy
. piecow piekarniczych
. urzadzen masarskich
. kuchni gazowych i elektrycznych
. salamander bemarow obieraczek do ziemniaków i mikserow
. gofrownic opiekaczy
. wszelkiego rodzaju frytkownice
. ekspresow do kawy
. podłączamy również dozowniki płynów w zmywarkach zajmujemy sie stała konserwacją i serwisem tychże urządzeń

DZIAŁAMY RÓWNIEŻ NA ZASADZIE POGOTOWIA SERWISOWEGO - OD CHWILI ZGŁOSZENIA AWARII NASZ SERWISANT BEDZIE U ZGAŁASZAJĄCEGO W CIĄGU 4 GODZIN!!!!!!!!!!!!!! PODAJ TYLKO "USŁUGA PILNA" ELEKTRYK WAWA

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY RESTAURACJE ,STOŁOWKI, PIZZERIE,KAWIARNIE,PUBY,CUKIERNIE PIEKARNIE MASARNIE itd.
Lucjan Dobosz tel. 783 90 40 49 pozdrawiam serdecznie.

Adres Twojej strony internetowej lub Twojego bloga:

http://elektrykwawa.blox.pl

Jak dowiedziałeś się o tym portalu?

Przez przyjaciół lub znajomych

Komentarze

  • 1410477491
    elektryk warszawa
    elektryk warszawa
    w 12.09.2014

    naprawa frytkownic gastronomicznych warszawa / nowy dwór mazowiecki tel. 783 904 049

    naprawa frytkownic gastronomicznych warszawa / nowy dwór mazowiecki tel. 783 904 049



    frytkownica - jest to jedno z najpopularniejszych urządzeń służące do pieczenia żywności w głębokim oleju,będące na wyposażeniu w restauracjach.badz barach szybkiej obsługi,odróżniamy dwa typy tego urządzenia gastronomicznego -wersja elektryczna i gazowa o pojemnosci od 1 do 8 l,(w wersji przemyslowej oczywiście wieksza )a takze od 1 do nawet 4 komor.


    frytkownica elektryczna- charakteryzuje sie tym ze do podgrzewania komory w ktorej znajduje sie olej używana jest grzalka elektryczna o napieciu przewaznie 230v .moc grzalki zalezy od pojemnosci komory ,bądź ilosci tychże komór , ale przewaznie dochodzi do 3200 w (górny pułap mocy) Jakie urządzenie wybierzemy zależy oczywiście od potrzeb lokalu,przy malej knajpie z niewielka liczba klietow wystarczy nieduza - ceny takiego produktu wachaja sie od kilkuset do kilku tysięcy,jezeli lokal jest duży ze sporym ruchem gości to inwestujemy w sprzęt o wysokiej wydajności i trwałości - przedzial cenowy od kllku do kilkunastu tysięcy zlotych,


    frytkownica gazowa-jest urządzeniem podgrzewajacym komore z olejem za pomocą palnika gazowego umieszczonego pod dnem urządzenia za pomocą gazu doprowadzonego przeważnie z butli gazowej.poobnie jak w przypadku frytkownicy elektrycznej,tak i przy gazowej wazne sa "parametry" zalezne od wielkosci lokalu lub przeplywie gosci .przedzial cenowy od kilkuset do kilkunastu tysięcy zlotych,


    podsumowanie:Ważne ,aby przy wyborze kupna frytkownicy kierować sie nie ceną ,a np.trwałością produktu - wykonaną ze stali szlachetnej (nierdzewna),energooszczedna z solidną grzałką (elektryczna) najlepiej na co onajmniej 3 letniej gwarancji .Produkty tworzone z mysla o lokalach gastronomicznych sa zdecydowanie lepiej wykonane niz ich domowe odpowiedniki .Nie ma urządzenia gastronomicznego, o którym można powiedzieć, że jest bezawaryjne – to po prostu niemożliwe. Zatem i frytownica elektryczna bądź gazowa nie jest urządzeniem, które nigdy nie ulega awariom,więc jesli frytkownica jest uszkodzona-nie działa, nie należy brać sie za majsterkowanie,(ponieważ grozi to porażenie prądem i pożarem w przypadku gazu) tylko zostawić to fachowcom takim jak ja (elektryk z 20 letnim stazem).zapraszam i polecam Lucjan Dobosz - naprawa urzadzen gastronomicznych warszawa i okolice.


    http://elektrykwawa.blox.pl
    http://e-gastronomiczny.blogspot.com http://elektrykwawa.turio.pl http://naprawapralekwarszawa
    http://elektrykwaw.blox.pl
    http://eletryk.blox.pl
    http://eletryq.blox.pl

  • 1410477361
    elektryk warszawa
    elektryk warszawa
    w 12.09.2014

    Naprawa i serwis piecy elektrycznych, gastronomicznych (konwekcyjnych,parowych,konwekcyjno- parowych,indukcyjnych,piekarników) w Warszawie i okolicach. tel.783904049

    Naprawa i serwis piecy elektrycznych, gastronomicznych (konwekcyjnych,parowych,konwekcyjno- parowych,indukcyjnych,piekarników) w Warszawie i okolicach.


    piec konwekcyjny : Budowa tekiego pieca nie jest zbyt skomplikowana.Taki piecy przeważnie zbudowany jest z komory wyposażonej w termoobieg oraz system grzewczy ,a drugą zaletą tego pieca jest jego układ nawilżający, dbający o odpowiednią wilgotność potraw.Oczywiście standardem takiego urządzenia są sondy i układ sterowniczy służący do kontroli pracy pieca.


    piec konwekcyjno-parowy : Tego rodzaju piec jest rozwinięciem pieca konwekcyjnego do którego dodano funkcję naparowywania komory.Główną zasadą działania takiego urządzenia jest gorące powietrze które jest przetłaczane przez komorę pieca, wymuszając ruch poziomy, następnie powietrze przetłaczane jest przez filtry oczyszczające je z drobinek tłuszczu i ponownie trafiają do wentylatorów.kolejną zaletą takiego systemu jest pozioma cyrkulacja powietrza,ktora skraca czas obróbki żywnosci,oraz nadmimenemu wysuszenia potrawy i odtłuszczanie gwarantujące nieprzenikanie zapachów (głównie przez tłuszcze) oraz równomierną temperaturę w komorze.Możliwoscią tego urządzenia jest nie tylko gotowanie i pieczenie ale także regeneracja pożywienia i jest o wiele bardziej enerooszczedna od klasyczego pieca konwekcyjnego.


    piekarnik : Konstrukcja piekarnika gastronomicznego jest bardzo prosta,posiada o wiele mniej funkcji niż piece konwekcyjne i konwekcyjno-parowe.Standardem tego urządzenia jest system grzewczy składający sie z kompletu grzałek znajdujących sie przeważnie na dole i po bokach komory (podobnie jak w piecach wielofunkcyjnych)


    podsumowanie : kazdy rodzaj pieca gastronomicznego czy to konwekcyjny,konwekcyjno-parowy,piekarnik wymagane jest przyłącze prądu jednofazowego 230, trójfazowego 400V (siła),odprowadzenie ścieku na wysokości podstawy pieca, przyłącze wody,okap odprowadzający opary.Gdy urzadzenie ulegnie awari , nie nalezy naprawiać sprzętu gastronomicznego samemu tylko zaopatrzyć się w usługę elektryczną u fachowca takiego jak ja (elektryk z 20 letnim stażem).pozdrawiam i zapraszam Lucjan Dobosz tel.783904049.

  • 1409271879
    elektryk warszawa

elektryk warszawa serwis urzadzengastronomicznych tel.783904049

naprawa frytkownic gastronomicznych warszawa / nowy dwór mazowiecki tel. 783 904 049

frytkownica - jest to jedno z najpopularniejszych urządzeń służące do pieczenia żywności w głębokim oleju,będące na wyposażeniu w restauracjach.badz barach szybkiej obsługi,odróżniamy dwa typy tego urządzenia gastronomicznego -wersja ...

[więcej]

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

  • Szukaj:

  • Nazwa serwisu

    ELEKTRYK WARSZAWA - instalacje i awarie elektryczne,serwis urzadzen gastronomicznych tel.783904049
    serwis i naprawa urzadzen gastronomicznych warszawa i okolice tel.783904049

  • Właściciel serwisu

    elektryk warszawa

  • Utworzono dnia

    06.08.2014

  • Użytkownicy

    1

  • Język

    polski